top of page
  • SMRO

Studiedag: Overbruggen van de kloof bij vastgelopen onderhandelingen


Op donderdag 17 november vindt onze jaarlijkse studiedag plaats van SMRO samen met de Vereniging Bouwmediators.


Het thema van deze studiedag is passende interventies bij vastgelopen onderhandelingen. De training wordt gegeven door Maarten Bakker, MfN mediator, trainer en intervisor. Mediators van SMRO en Bouwmediators hebben voorrang. Er zijn enkele extra plaatsen beschikbaar voor belangstellende mediators uit het werkveld van de leefomgeving en bouwsector.


Over de studiedag

Herkenbaar? De onderhandelingen zijn vergevorderd, maar lijken te stranden met de omvang van de kloof als genoemde oorzaak. Er zijn stappen of stapjes gemaakt, maar er lijkt geen beweging mogelijk. Wat kan je als mediator dan nog doen, welke interventies helpen om wat vast zit weer in beweging te brengen? Maarten Bakker heeft bijna 25 jaar ervaring als mediator in het begeleiden van onderhandelingen en als trainer en coach bij complexe onderhandelingen. Met de deelnemers gaat hij in deze interactieve studiedag onderzoeken wat werkt en wat niet, als het gaat om het in beweging brengen wat vast zit.


Datum, tijd en locatie

De studiedag vindt in plaats op donderdag 17 november van 9.30-16.00/16.30 (inloop vanaf 9.00). De locatie is Hotel Van der Valk Breukelen (Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen), goed te bereiken met auto en ov.


Studiedag en corona

Vooralsnog gaan we ervan uit dat er in november sprake kan zijn van een fysieke bijeenkomst. Mochten de omstandigheden dan anders zijn, dan zullen we dan bijsturen (verplaatsen of in andere vorm door laten gaan).


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de studiedag door een mail te sturen aan Carleen Mesters (info@mediation-mro.nl). Wacht niet te lang met aanmelden, we weten graag snel op hoeveel mensen we kunnen rekenen.


Kosten en punten

De eigen bijdrage per deelnemer is € 100,-- voor leden, € 150 voor belangstellenden. Er worden PE-punten aangevraagd bij de MfN. Ben je ADR gecertificeerd, dan kun je van ons een kopie krijgen van de presentielijst.

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page